Implementatie Consultant SaaS-platform voor beheer mobiliteit van werknemers

Mobility Concept is een scale-up met een internationaal Mobility-as-a-Service (MaaS)-platform. We opereren op het snijvlak van HR en mobiliteit. We helpen toonaangevende organisaties, zoals Alliander, Capgemini en Schiphol bij de transitie naar flexibele en duurzame mobiliteit. Ons digitale mobiliteitsplatform staat daarbij centraal. Medewerkers combineren naar keuze alle soorten vervoer met één enkele app. Het gebruik van duurzame vervoersvormen wordt daarbij gestimuleerd. Het platform regelt alles van het plannen van een reis tot en met de financiële afhandeling. Met onze adviezen en oplossingen bieden werkgevers betere arbeidsvoorwaarden en realiseren zij hun kosten- en duurzaamheidsdoelstellingen.

Mobility Concept kent een open, professionele en informele cultuur. In een leuke en prettige werkomgeving in ons ‘industrieel’ kantoor raak je snel betrokken door o.a. dagelijkse team(s) ‘stand-ups’, gezellige vrijdagmiddagborrels en sportieve uitjes. Bij mooi weer lunchen we buiten en wordt er getafeltennist. Ons kantoor is goed bereikbaar en vlak bij het station en centrum van Haarlem.

Wat houdt de rol van Implementatie Consultant in?

Als Implementatie Consultant bij Mobility Concept ben jij gespecialiseerd in de unieke SaaS-oplossing van Mobility Concept. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van het MaaS-platform bij een klant. Met de implementatie van (nieuwe functionaliteiten) van het platform dragen we bij aan de doelstellingen van onze klanten op het gebied van mobiliteit.

Heb jij ervaring met het configureren van softwareoplossingen? Houd je ervan mee te denken met een klant? Krijg je er energie van om verbeteringen en ideeën voor nieuwe functionaliteiten aan te dragen, en deze vervolgens ook ontwikkeld te zien worden door IT? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je verantwoordelijke worden voor het IT-beheer van de SaaS-oplossing van Mobility Concept? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent straks degene die alle ins-en-outs van het platform kent en weet wat alle mogelijkheden ervan zijn. Je activiteiten bestaan uit:

 • Het inregelen van nieuwe klanten en configureren van mobiliteitsregelingen in het mobiliteitsplatform;
 • Het uitvoeren van het beheer van het mobiliteitsplatform;
 • Beantwoorden van vragen van interne gebruikers van het SaaS-platform van Mobility Concept;
 • Het optimaliseren van het inregelproces voor nieuwe klanten;
 • Het gebruiksvriendelijker maken en optimaliseren van de applicatie;
 • Het bijdragen aan de IT Security en informatiebeveiliging systeem en ISO 27001 certificering;
 • Het testen van de inrichting voor klanten incl. salarisbestanden;
 • Het testen van nieuwe functionaliteit die is ontwikkeld als onderdeel van de roadmap van Mobility Concept;
 • Het uitvoeren van interne projecten b.v. op het gebied van automatisering of procesverbetering.

Kwalificaties

Je hebt een universitaire opleiding afgerond. Je hebt ervaring opgedaan in een servicegerichte omgeving en hebt ervaring met administratieve processen. Je beschikt over de volgende kwalificaties:

 • In het bezit van een universitaire opleiding (bij voorkeur op het raakvlak van informatiemanagement of ICT);
 • Tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een HRM of financiële omgeving;
 • Ervaren met het beheer en de implementatie van softwareoplossingen;
 • Goed in probleemanalyse en vaardig met Microsoft Excel;
 • Sterk in het denken in processen en maakt een nieuwe ICT-omgeving je snel eigen;
 • Zelfstandig, maar werkt ook goed samen met anderen;
 • Servicegericht, geduldig, nauwkeurig, collegiaal en stressbestendig;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels.

Wij bieden

Een functie (32-40 uur) in een dynamische werkomgeving bij een snelgroeiende, jonge onderneming die werkt voor de grootste organisaties in de wereld. Er is veel ruimte voor initiatief en er zijn ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Dan maken we graag kennis met je! Je kunt je sollicitatie met motivatie en cv naar recruitment@mobilityconcept.nl sturen. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Robert van der Schaaf (Partner) via telefoonnummer 023-8200985.

Over Mobility Concept

Meer weten over Mobility Concept? Kijk op www.mobilityconcept.nl

Bekijk alle vacatures
share this: