Junior Consultant – Lever een bijdrage aan de duurzame mobiliteit van de toekomst!

Mobility Concept is ontstaan vanuit de overtuiging dat zakelijke mobiliteit anders kan: slimmer, vitaler en duurzamer. We helpen toonaangevende organisaties bij het omvormen van hun traditionele mobiliteitsbeleid tot een innovatieve, flexibele en duurzame mobiliteitsregeling. Ons digitale platform en de bijbehorende app geven direct toegang tot alle vormen van transport, stimuleren het gebruik van duurzame alternatieven en faciliteren het delen van auto’s. Het platform regelt alles van het plannen van een reis tot en met de financiële afhandeling. Met onze adviezen en oplossingen kunnen werkgevers betere arbeidsvoorwaarden bieden en gemakkelijker hun kosten- en duurzaamheidsdoelstellingen realiseren. Door de continue ontwikkeling van ons platform en onze dienstverlening willen we een katalysator zijn voor de transitie naar flexibele en duurzame mobiliteit.

Functiebeschrijving

Als Junior Consultant heb je een brede functie en ben je betrokken bij het uitvoeren van adviesopdrachten en het werven van nieuwe klanten. Je vormt eveneens het aanspreekpunt voor klanten van Mobility Concept. Je levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het online platform Mobility Portal.

Je activiteiten bestaan uit:

 • Uitvoeren van analyses en opstellen van business cases voor klanten van Mobility Concept;
 • Beantwoorden van vragen van klanten met betrekking tot dienstverlening en het online platform;
 • Vertalen van klantwensen naar nieuwe functionaliteiten van het online platform;
 • Leveren van een bijdrage aan acquisitie van nieuwe klanten door het opstellen van offertes en het beantwoorden van Requests for Proposals;
 • Aansturen van partners en leveranciers van Mobility Concept om de goede uitvoering van dienstverlening te waarborgen;
 • Aansturen van deelprojecten als onderdeel van dienstverlening aan klanten.

Kwalificaties

Je hebt onlangs een universitaire masteropleiding afgerond. Je bent analytisch en proactief, en haalt energie uit het oplossen van uitdagende vraagstukken en het werken in teamverband. Je hebt je naast je studie ontwikkeld door middel van nevenactiviteiten. Je hebt een resultaatgerichte instelling. Je beschikt over de volgende kwalificaties:

 • Afgeronde academische opleiding, bij voorkeur met technische of (bedrijfs)economische focus;
 • Sterke conceptuele en analytische vaardigheden;
 • Goede presentatie- en communicatieve vaardigheden;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift;
 • Vaardig in Excel;
 • Zorgvuldig en accuraat;
 • Affiniteit met verduurzaming van bedrijven;
 • Organisatorische vaardigheden (opgedaan met nevenactiviteiten).

Wij bieden

Een fulltime functie in een dynamische werkomgeving bij een snel groeiende, jonge onderneming met toonaangevende klanten. We bieden je de mogelijkheid om veel kennis en consultancy-ervaring op te doen, waardoor je snel je vaardigheden kunt ontwikkelen en meer verantwoordelijkheid krijgt. Er is veel ruimte voor initiatief en er zijn ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in consultancy, productmanagement en sales. Daarnaast bieden wij je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Dan maken we graag kennis met je! Stuur je sollicitatie met motivatie en cv naar recruitment@mobilityconcept.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Robert van der Schaaf (partner) via telefoonnummer 023-8200985.

Meer weten over Mobility Concept? Kijk op www.mobilityconcept.nl

share this: