Medewerker Servicedesk

Mobility Concept is een scale-up met een internationaal Mobility-as-a-Service (MaaS)-platform. We opereren op het snijvlak van HR en mobiliteit. We helpen toonaangevende organisaties, zoals Alliander, Capgemini en Schiphol bij de transitie naar flexibele en duurzame mobiliteit. Ons digitale mobiliteitsplatform staat daarbij centraal. Medewerkers combineren naar keuze alle soorten vervoer met één enkele app. Het gebruik van duurzame vervoersvormen wordt daarbij gestimuleerd. Het platform regelt alles van het plannen van een reis tot en met de financiële afhandeling. Met onze adviezen en oplossingen bieden werkgevers betere arbeidsvoorwaarden en realiseren zij hun kosten- en duurzaamheidsdoelstellingen.

Mobility Concept kent een open, professionele en informele cultuur. In een leuke en prettige werkomgeving in ons ‘industrieel’ kantoor raak je snel betrokken door o.a. dagelijkse team(s) ‘stand-ups’, gezellige vrijdagmiddagborrels en sportieve uitjes. Bij mooi weer lunchen we buiten en wordt er getafeltennist. Ons kantoor is goed bereikbaar en vlak bij het station en centrum van Haarlem.

Beschrijving

Als servicedeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je beantwoordt de vragen van klanten en gebruikers. Waar nodig stem je intern af of schakel je een leverancier van Mobility Concept in. Je levert daarnaast een bijdrage aan de continue ontwikkeling van het online platform Mobility Portal door het signaleren van verbeteringen.

Kwalificaties

  • Universitair werk- en denkniveau, bij voorkeur met technische of (bedrijfs)economische focus;
  • Laatste fase van de studie;
  • Sterke conceptuele en analytische vaardigheden;
  • Accuraat en nauwgezet;
  • Vloeiend Nederlands, zowel in woord als geschrift;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar (verspreid over de week; in overleg) en beschikbaar voor langere tijd;
  • Vaardig in Excel;
  • Relevante werkervaring is een pré.

Wij bieden

Een parttime (bij)baan in een dynamische werkomgeving bij een snel groeiende, jonge onderneming met toonaangevende klanten.

Interesse?

Dan maken we graag kennis met je! Je kunt je sollicitatie met motivatie en cv naar recruitment@mobilityconcept.nl sturen.

Over Mobility Concept

Meer weten over Mobility Concept? Kijk op www.mobilityconcept.nl

Bekijk alle vacatures
share this: