Medewerker Support

Mobility Concept is een scale-up met een internationaal Mobility-as-a-Service (MaaS)-platform. We opereren op het snijvlak van HR en mobiliteit. We helpen toonaangevende organisaties, zoals Alliander, Capgemini en Schiphol bij de transitie naar flexibele en duurzame mobiliteit. Ons digitale mobiliteitsplatform staat daarbij centraal. Medewerkers combineren naar keuze alle soorten vervoer met één enkele app. Het gebruik van duurzame vervoersvormen wordt daarbij gestimuleerd. Het platform regelt alles van het plannen van een reis tot en met de financiële afhandeling. Met onze adviezen en oplossingen bieden werkgevers betere arbeidsvoorwaarden en realiseren zij hun kosten- en duurzaamheidsdoelstellingen.

Mobility Concept kent een open, professionele en informele cultuur. In een leuke en prettige werkomgeving in ons ‘industrieel’ kantoor raak je snel betrokken door o.a. dagelijkse team(s) ‘stand-ups’, gezellige vrijdagmiddagborrels en sportieve uitjes. Bij mooi weer lunchen we buiten in en wordt er getafeltennist. Ons kantoor is goed bereikbaar en vlak bij het station en centrum van Haarlem.

Beschrijving

Als support medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Zo beantwoord je bijvoorbeeld vragen over het gebruik van het mobiliteitsplatform, de toepassing van de mobiliteitsregeling en het gebruik van mobiliteitsdiensten. Daarnaast verzorg je medewerkersmutaties, zoals het activeren van nieuwe medewerkers, het aanvragen van mobiliteitskaarten en het activeren van mobiliteitsdienstenOok ondersteun je bij implementaties van nieuwe klanten. Je levert daarnaast een bijdrage aan de continue ontwikkeling van het online platform door het signaleren van verbeteringen.

Kwalificaties

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau (of studerend en in de laatste fase van je universitaire studie);
  • Nauwkeurig, accuraat, stressbestendig;
  • Sterke communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling);
  • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal;
  • Analytische vaardigheden;
  • Goede kennis van Excel;
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar (verspreid over de week; in overleg) en beschikbaar voor langere tijd;
  • Relevante werkervaring is een pré.

Wij bieden

Een (bij)baan in een dynamische werkomgeving bij een snelgroeiende internationale scale-up met toonaangevende klanten. Vanuit huis werken is een optie, maar het is zeker ook aan te raden om regelmatig naar kantoor te komen: dit is een onwijs fijne plek met ook nog eens hele gezellige collega’s.

Interesse?

Dan maken we graag kennis met je! Je kunt je sollicitatie met motivatie en cv naar jasmijn.van.den.beukel@mobilityconcept.nl sturen. Vragen? Bel 06 19 30 66 41. We staan je graag te woord!

Over Mobility Concept

Meer weten over Mobility Concept? Kijk op www.mobilityconcept.nl

Bekijk alle vacatures
share this: