Beheer van declaraties en reiskosten

De vergoeding van reiskosten gaat volledig digitaal: van het goedkeuren door leidinggevenden tot de opdracht aan de salarisadministratie om declaraties uit te keren. Uw medewerkers kunnen eenvoudig het gebruik van de mobiliteitskaart online verantwoorden. Het is daarmee direct inzichtelijk welke kosten met de medewerker moeten worden verrekend.

  • Gebruiksvriendelijke en laagdrempelige invoer van declaraties
  • Eenvoudige verantwoording van gebruik van mobiliteitskaart en -diensten
  • Digitale goedkeuring van declaraties en inzicht in kosten voor leidinggevenden

Uit de praktijk: Medewerkers van een grote zorgdienstverlener kiezen zelf hoe ze reizen. Een mobiliteitskaart registreert hun reizen met het openbaar vervoer; de overige reizen geven de medewerkers zelf door in Mobility Portal. Leidinggevenden van de organisatie keuren de reizen online goed, waarna de salarisadministratie de declaraties volledig geautomatiseerd ontvangt. Lees meer over deze case.

De reiskostenvergoeding is geschikt voor al uw medewerkers zonder persoonsgebonden leaseauto of mobiliteitsbudget.

Declareren
Gebruik van eigen vervoer, parkeerkosten, een taxirit of een zakelijke lunch: uw medewerkers kunnen deze kosten declareren via Mobility Portal. Zij kunnen dit zowel via de website van Mobility Concept als in de mobiele app doen. Losse bonnetjes kunnen ze fotograferen en uploaden. De vergoedingen worden conform uw regeling verstrekt. U beoordeelt de ingevoerde declaraties online en ontvangt periodiek een overzicht voor verwerking door de salarisadministratie. Zo houdt u grip op de kosten zonder de administratieve last.

Verantwoorden gebruik mobiliteitskaart
Uw medewerkers kunnen eenvoudig in hun persoonlijke account het gebruik van hun mobiliteitskaart verantwoorden. Privékosten of onrechtmatige kosten worden gemakkelijk via het salaris verrekend. Met het online platform van Mobility Concept biedt u uw werknemers het gemak van de mobiliteitskaart, terwijl u tegelijk de kosten onder controle houdt.