Project manager

Mobility Concept is een scale-up met een internationaal Mobility-as-a-Service (MaaS)-platform. We opereren op het snijvlak van HR en mobiliteit. We helpen toonaangevende organisaties, zoals Alliander, Capgemini en Schiphol bij de transitie naar flexibele en duurzame mobiliteit. Ons digitale mobiliteitsplatform staat daarbij centraal. Medewerkers combineren naar keuze alle soorten vervoer met één enkele app. Het gebruik van duurzame vervoersvormen wordt daarbij gestimuleerd. Het platform regelt alles van het plannen van een reis tot en met de financiële afhandeling. Met onze adviezen en oplossingen bieden werkgevers betere arbeidsvoorwaarden en realiseren zij hun kosten- en duurzaamheidsdoelstellingen.

Mobility Concept kent een open, professionele en informele cultuur. In een leuke en prettige werkomgeving in ons ‘industrieel’ kantoor raak je snel betrokken door o.a. dagelijkse team(s) ‘stand-ups’, gezellige vrijdagmiddagborrels en sportieve uitjes. Bij mooi weer lunchen we buiten in en wordt er getafeltennist. Ons kantoor is goed bereikbaar en vlak bij het station en centrum van Haarlem.

Beschrijving

Als project manager ben je verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe corporate klanten en mobility providers.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele implementatietraject, stelt het projectplan op en coördineert het volledige traject. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig, binnen budget en conform verwachtingen opleveren van het project. Je wordt ondersteund door een team van professionals op uiteenlopende vakgebieden, waaronder consultancy, IT, finance en operations.

Kwalificaties

Je hebt een universitaire opleiding afgerond. Je hebt ervaring opgedaan in een servicegerichte omgeving en hebt ervaring met administratieve processen. Je beschikt over de volgende kwalificaties:

  • Tenminste 3 jaar ervaring als project manager;
  • In het bezit van een universitaire opleiding;
  • Ervaring met projecten op het snijvlak van business en ICT;
  • Ervaren in het managen van complexe projecten;
  • Kennis van en/of ervaring met Prince2 en Scrum;
  • Goede kennis van procesmangement en bedrijfsprocessen;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels);
  • Planmatig, flexibel en resultaatgericht;
  • Klantgerichte instelling.

Wij bieden

Een functie (32-40 uur) in een dynamische werkomgeving bij een snelgroeiende, jonge onderneming die werkt voor de grootste organisaties in de wereld. Er is veel ruimte voor initiatief en er zijn ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Dan maken we graag kennis met je! Je kunt je sollicitatie met motivatie en cv naar recruitment@mobilityconcept.nl sturen. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Robert van der Schaaf (Partner) via telefoonnummer 023-8200985.

Over Mobility Concept

Meer weten over Mobility Concept? Kijk op www.mobilityconcept.nl.

Bekijk alle vacatures
share this: