Mobiliteitsbudget

Ons mobiliteitsbudget geeft werknemers de flexibiliteit en vrijheid om mobiliteit optimaal in te vullen. Dit kan met of zonder leaseauto. Werknemers kunnen steeds de belangrijkste mobiliteitsvormen combineren, zoals openbaar vervoer, fiets en (deel)auto. Zo vullen werknemers zelf wisselende reisbehoeften in en kunnen ze elke dag opnieuw de meest optimale reis maken.

Het mobiliteitsbudget heeft diverse voordelen:

 • Dé oplossing voor individuele en wisselende reisbehoeften van werknemers
 • Combineert de (lease)auto met andere vormen van vervoer
 • Geeft werkgevers grip op mobiliteitskosten
 • Effectief instrument voor het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen
 • Geheel op maat van uw organisatie

Het mobiliteitsbudget kan als een vast bedrag worden ingericht, eventueel aangevuld met een vergoeding voor werkelijk afgelegde kilometers. Zo beweegt het budget mee met de wisselende reisbehoeften van individuele medewerkers. Mobility Concept stemt het mobiliteitsbudget volledig af op de specifieke wensen van een organisatie en haar werknemers.

Onze andere mobiliteitsregelingen

Flexibel reizen: vergoeding van werkelijke reiskosten

Bij deze regeling worden de reizen met eigen vervoer van een werknemer vergoed op basis van de werkelijk gemaakte woon-werkreizen. Daardoor kan deze vergoeding gemakkelijk worden gecombineerd met andere vergoedingen, bijvoorbeeld voor openbaar vervoer, het gebruik van de (lease)fiets of een thuiswerkvergoeding. Zo kunnen medewerkers per dag besluiten waar ze werken en hoe ze reizen.

De vergoeding van reiskosten gaat volledig digitaal via Mobility Portal: werknemers registreren hun woon-werk en zakelijke reizen met eigen vervoer en verantwoorden het gebruik van de mobiliteitskaart online. Mobility Portal maakt direct inzichtelijk welke kosten met de werknemer worden verrekend.

 • Gebruiksvriendelijke en laagdrempelige invoer van declaraties
 • Eenvoudige verantwoording van gebruik van mobiliteitskaart en -diensten
 • Digitale goedkeuring van declaraties en inzicht in kosten voor leidinggevenden

Bij een grote zorgdienstverlener combineren medewerkers eigen vervoer, openbaar vervoer en deelauto’s. Hun declaraties kunnen ze eenvoudig invoeren en ze hebben inzicht in hun gemaakte reizen.

Lees hoe een grote zorgdienstverlener medewerkers stimuleert om duurzamer te reizen.

Bonus-malus leasebudget

Bij een bonus-malus-leasebudget van Mobility Concept blijft de leaseregeling van de werkgever de basis. Het bonus-malus-budget stimuleert leaserijders om slimme keuzes te maken, keuzes waarmee ze geld kunnen overhouden. Werkgevers kunnen de kosten van privégebruik en brandstof met ons online platform op individuele basis met leaserijders verrekenen. Het bonus-malus-leasebudget van Mobility Concept stimuleert daardoor milieu- en kostenbewust gedrag, en zorgt voor eerlijke verdeling van de leaseauto als arbeidsvoorwaarde.

 • Verlaagt de leasekosten van de werkgever
 • Stimuleert milieu- en kostenbewust gedrag
 • Eerlijke verdeling van de auto als arbeidsvoorwaarde
 • Mogelijkheid voor de leaserijder om geld over te houden

Lees hoe Capgemini leaserijders met ons bonus-malus-leasebudget stimuleert tot zuiniger rijden, goedkoper tanken en bewuster privégebruik.

Neem contact op

Controleer of het formulier goed is ingevuld Is de captcha ingevuld? Uw formulier wordt verzonden, een ogenblik Bedankt voor uw verzoek, wij nemen contact op Het formulier kon niet worden verzonden

Route en contact

Adres
Kinderhuissingel 1-E
2013 AS Haarlem
023 8200 985