Vrijheid in mobiliteit

Mobility Concept ontstond vanuit het idee om meer keuzevrijheid en maatwerk voor de individuele werknemer te bieden. Daarom bedacht Mobility Concept in 2011 het persoonlijk mobiliteitsbudget, voor werknemers met of zonder leaseauto. Mobility Concept is grondlegger van dat persoonlijk mobiliteitsbudget en de enige partij die op grote schaal succesvol mobiliteitsregelingen op maat uitvoert. Tienduizenden eindgebruikers uit diverse sectoren ervaren dagelijks het gemak van het mobiliteitsplatform van Mobility Concept. Centraal staat ons veelzijdige online platform Mobility Portal.

Voor wie we werken

  • Werkgevers: ons platform Mobility Portal maakt mobiliteit op maat van individuele werknemers, realiseert werkgeversdoelstellingen en neemt alle administratie uit handen.
  • Mobiliteitsaanbieders: Mobility Portal wordt als whitelabel-mobiliteitsplatform geheel geïntegreerd met de eigen dienstverlening van mobiliteitsaanbieders (MaaS).
  • Steden: Mobility Portal brengt op één platform OV en deelmobiliteit bij elkaar, ten behoeve van de transitie naar klimaatneutrale mobiliteit.

Wie we zijn

Mobility Concept is een ervaren maar wendbare organisatie met een stevige trackrecord. Bij ons werken consultants, project- en implementatiemanagers, productmanagers, designers, softwareontwikkelaars, customer support en servicedeskmedewerkers nauw met elkaar samen. We bieden onze oplossingen aan in meerdere Europese landen. Daarvoor werken we nauw samen met internationale partners.

Mobility Concept werkt samen met stakeholders in het hele ecosysteem van mobiliteit, waaronder werkgevers, aanbieders van mobiliteitsdiensten en overheden. Met ons brede netwerk geven we optimaal toegang tot het openbaar vervoer, taxi’s, deel- en huurauto’s en (deel)fietsen.

Wat we belangrijk vinden

We streven ernaar een katalysator te zijn voor de transitie naar schonere, leukere, slimmere en efficiëntere mobiliteit.

  • Klantgerichtheid: de behoeften van onze klanten staan voorop. We zorgen altijd voor de best passende oplossing, die aansluit op de specifieke wensen van een klant. We vinden persoonlijk contact belangrijk in onze dienstverlening.
  • Integriteit: we zijn eerlijk, transparant en betrouwbaar.
  • Teamwork: de beste resultaten halen we door ideeën samen te ontwikkelen en te delen, zowel binnen ons team als met onze klanten, onze partners en overheden.
  • Vernieuwen: we blijven altijd vernieuwen en verbeteren. Daarmee anticiperen we op nieuwe behoeften op het gebied van mobiliteit. We gaan altijd voor het best mogelijke resultaat.
  • Duurzaamheid: ons werk moet een blijvende positieve impact hebben op People, Planet en Profit.
  • Plezier: we hebben plezier in ons werk. We willen anderen net zo enthousiast maken over wat we doen als we zelf zijn.