Over ons

Mobility Concept legt zich toe op het organiseren van zakelijke mobiliteit, op maat, van advies tot en met implementatie en beheer. Mobility Concept is grondlegger van het persoonlijk mobiliteitsbudget.

Vrijheid in mobiliteit

Mobility Concept ontstond vanuit het idee om meer keuzevrijheid en maatwerk voor de individuele werknemer te bieden. Daarom bedacht Mobility Concept in 2011 het persoonlijk mobiliteitsbudget, voor werknemers met of zonder leaseauto. Mobility Concept is grondlegger van dat persoonlijk mobiliteitsbudget en de enige partij die op grote schaal succesvol mobiliteitsregelingen op maat uitvoert. Tienduizenden eindgebruikers uit diverse sectoren ervaren dagelijks het gemak van het mobiliteitsplatform van Mobility Concept. Centraal staat ons veelzijdige online platform Mobility Portal.

Wat we belangrijk vinden

We streven ernaar een katalysator te zijn voor de transitie naar schonere, leukere, slimmere en efficiëntere mobiliteit.

  • Klantgerichtheid: de behoeften van onze klanten staan voorop. We zorgen altijd voor de best passende oplossing, die aansluit op de specifieke wensen van een klant. We vinden persoonlijk contact belangrijk in onze dienstverlening.
  • Integriteit: we zijn eerlijk, transparant en betrouwbaar. We gaan zorgvuldig om met de gegevens van onze klanten.
  • Uitmuntendheid: we streven naar de best mogelijke resultaten. We zijn proactief en leveren altijd kwaliteit en resultaat. We maken alles wat we doen zo eenvoudig mogelijk. We geloven in kansen en momenten, en daarom is snelheid van essentieel belang.
  • Teamwork: de beste resultaten halen we door ideeën samen te ontwikkelen en te delen, zowel binnen ons team als met onze klanten, onze partners en overheden.
  • Vernieuwen: we anticiperen op nieuwe behoeften op het gebied van mobiliteit en gebruiken onze inzichten en kennis om nieuwe technologische oplossingen te ontwikkelen die toegevoegde waarde leveren aan onze klanten en partners.
  • Duurzaamheid: ons werk moet een blijvende positieve impact hebben op People, Planet en Profit. Met ons werk versnellen we de overgang naar een CO2-neutrale wereld.
  • Energie: iedereen is belangrijk; iedereen heeft de kans en de plicht om een verschil te maken. We hechten waarde aan continu leren en ontwikkelen, initiatief nemen en impact creëren.

Over Mobility Concept

Mobility Concept is een flexibele maar betrouwbare organisatie met een stevige trackrecord. Bij ons werken consultants, project- en implementatiemanagers, productmanagers, designers, softwareontwikkelaars, customer support en servicedeskmedewerkers nauw met elkaar samen. We bieden onze oplossingen aan in meerdere Europese landen. Daarvoor werken we nauw samen met internationale partners.

Mobility Concept werkt samen met stakeholders in het hele ecosysteem van mobiliteit, waaronder werkgevers, aanbieders van mobiliteitsdiensten en overheden. Met ons brede netwerk geven we optimaal toegang tot het openbaar vervoer, taxi’s, deel- en huurauto’s en (deel)fietsen.

Route en contact

Adres
Kinderhuissingel 1-E
2013 AS Haarlem
023 8200 985