Mobility Concept – Grondlegger van mobiliteitsbudgetten

Bedrijfsprofiel

Mobility Concept is gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke mobiliteit tussen werkgever en werknemer. We doen dit volledig op maat van individuele organisaties, en van advies tot en met implementatie en beheer. Centraal bij het beheer staat ons veelzijdige online platform: Mobility Portal.

Historie

Mobility Concept bestaat sinds 2011. Het is ontstaan vanuit jarenlange kennis van en ervaring in de sector van zakelijke mobiliteit, en het idee dat het ook anders kan: slimmer, beter. Daarom bedacht Mobility Concept het persoonlijk mobiliteitsbudget. Een budget voor werknemers met én zonder leaseauto. Mobility Concept is nu de enige partij in Nederland die op grote schaal succesvol mobiliteitsregelingen uitvoert. Duizenden gebruikers uit diverse sectoren maken al dagelijks gebruik van de oplossingen van Mobility Concept.

Onze klanten – Maatwerk voor groot en klein

Onze klanten komen uit verschillende sectoren: van zakelijke- en financiële dienstverlening tot de bouwsector, en van chemische concerns tot de zorgsector. De oplossingen van Mobility Concept zijn geschikt voor grote én kleine organisaties:

  • De oplossingen van Mobility Concept zijn schaalbaar. Er kan eenvoudig worden opgeschaald naar grote aantallen gebruikers.
  • Het eerlijke en flexibele prijsmodel zorgt dat de oplossingen ook voor kleinere organisaties bereikbaar zijn.
  • Met Mobility Portal heeft Mobility Concept een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheren van de mobiliteitsregeling. Mobility Portal wordt voor iedere organisatie snel en op eenvoudige wijze op maat ingericht.

Het team – Gedreven professionals die het maximale uit zichzelf halen

Ons team bestaat uit talentvolle en gedreven professionals. Zij blinken uit op hun vakgebied en halen het maximale uit zichzelf. Elke dag opnieuw staan zij voor u klaar. Als team vinden wij het volgende belangrijk:

  • Focus op klanten: de klant kiest de oplossing, niet ‘het systeem’. Daarom ontwikkelen wij heldere gebruiksvriendelijke mobiliteitsregelingen die we flexibel afstemmen op uw bedrijf.
  • Transparantie: we zijn open over hoe we werken en wat we doen. We vertellen werknemers duidelijk wat we vastleggen en wie die informatie ziet.
  • Teamwork: de beste resultaten halen we door ideeën samen te ontwikkelen en te delen, zowel binnen ons team, met onze klanten en met onze partners.
  • Uitblinken: we blijven altijd vernieuwen en verbeteren. Daarmee anticiperen we op nieuwe behoeften aan zakelijke mobiliteit.
  • Duurzaamheid: ons werk moet een blijvende positieve impact hebben op People, Planet en Profit. In dit kader ondersteunen wij Stichting Urgenda.
  • Plezier: we hebben plezier in ons werk. We willen anderen net zo enthousiast maken over wat we doen als we zelf zijn.

Management – Ervaren in mobiliteitsvraagstukken

Het management van Mobility Concept heeft uitgebreide kennis van en ervaring met de markt voor zakelijke mobiliteit.

Paul Dam, partner en medeoprichter

Paul Dam (1963) is verantwoordelijk voor het adviseren van klanten en marketing- & business-development. Hij was tot 2010 general manager van Mobility Mixx, dienstverlener op de zakelijke markt voor mobiliteitskaarten en deelauto’s. Daarvoor heeft hij diverse managementfuncties vervuld bij autoleasemaatschappijen. Paul was initiatiefnemer en bestuurslid van het Ondernemers Collectief Duurzame Mobiliteit, dat in 2018 geïntegreerd is in Connekt.

Robert van der Schaaf, partner en medeoprichter

Robert van der Schaaf (1965) is verantwoordelijk voor het adviseren van klanten en productontwikkeling & operations. Hij was tot 2010 verantwoordelijk voor de projecten en bedrijfsstrategie van LeasePlan. Daarvoor had hij diverse management- en adviesfuncties en was hij actief in financiële dienstverlening, telecommunicatie, handel en industrie en zakelijke dienstverlening.