Diensten

Van advies en ontwikkeling tot en met implementatie en beheer: als werkgever kunt u uw mobiliteitsregeling volledig aan ons uitbesteden.

Ontwikkelen nieuw mobiliteitsbeleid: beproefde aanpak zorgt voor draagvlak

Wij adviseren vanuit onze ruime kennis en praktijkervaring met HR-regelingen, mobiliteitsaanbod en de fiscale regels. Vanaf het begin betrekken we daar alle stakeholders bij, zoals HR, MVO, inkoop, directie en OR. We onderbouwen onze adviezen met de benodigde analyses en een heldere business case.

 • Ontwikkelen van mobiliteitsbeleid en regeling
 • Opstellen business case
 • Implementeren nieuwe mobiliteitsregelingen

Online beheer van mobiliteitsregelingen: volledig op maat

Het online mobiliteitsplatform Mobility Portal stemt mobiliteitsopties af op uw individuele werknemers, voert het mobiliteitsbeleid uit, stimuleert duurzaam reisgedrag en neemt u alle administratie uit handen.

Alle mobiliteit in één app – Mobility-as-a-Service

Met het online platform hebben uw medewerkers toegang tot allerlei mobiliteitsdiensten, zoals openbaar vervoer, deelauto’s, deelfietsen, deeltaxi’s, deelscooters, huurauto’s, taxi’s en carpoolen. Medewerkers kunnen daarnaast reisproducten bestellen, zoals een mobiliteitskaart, OV-abonnementen, fiets abonnementen en een leasefiets. U kunt zelf bepalen welke diensten voor welke medewerkers beschikbaar zijn.

 • Toegang tot verschillende mobiliteitsdiensten en reisproducten
 • Online oriënteren en maken van (reis)keuzes
 • Plannen, reserveren, reizen en betalen
 • Declareren van reiskosten
 • Overzicht van alle gebruikte diensten en kosten

Volledige administratieve afhandeling, geïntegreerd met uw (HR-)systemen

We bieden ons mobiliteitsconcept aan in de vorm van Mobility-as-a-Service. Dat betekent dat Mobility Concept online, dus zonder dat u software hoeft te installeren, zorg draagt voor de administratieve afhandeling van uw mobiliteitsregelingen. De kern van ons online beheer is Mobility Portal. Daar beheert u als werkgever heel gemakkelijk uw mobiliteitsregeling. Voor het gebruik van deze mobiliteitsdiensten ontvangt u één factuur.

 • Beheer van budgetten en vergoedingen
 • Stimuleren van duurzaam reisgedrag
 • Eenvoudige administratieve afhandeling
 • Inzicht in reisgedrag en CO2
 • Eén factuur voor alle mobiliteitsdiensten

Mobility Concept ondersteunt alle typen mobiliteitsregelingen, zoals het mobiliteitsbudget, het bonus-malus leasebudget en flexibel reizen

Ondersteuning van uw medewerkers

Voor vragen kunnen uw medewerkers terecht bij onze servicedesk. Onze medewerkers kennen de mobiliteitsregeling(en) van uw organisatie, helpen uw medewerkers keuzes te maken en beantwoorden hun verdere vragen.

White-label oplossing: mobiliteitsplatform in uw eigen merkstijl

Mobility Concept biedt werkgevers, mobiliteitsaanbieders en steden de mogelijkheid om alle vormen van mobiliteit te koppelen aan één enkel platform. We richten ons mobiliteitsplatform volledig op maat voor u in met de gewenste merkstijl en mobiliteitsdiensten. Daarmee krijgt u de beschikking over een volledige Mobility-as-a-Service oplossing, zonder te hoeven investeren in hardware of software.

Neem contact op

Controleer of het formulier goed is ingevuld Is de captcha ingevuld? Uw formulier wordt verzonden, een ogenblik Bedankt voor uw verzoek, wij nemen contact op Het formulier kon niet worden verzonden

Route en contact

Adres
Kinderhuissingel 1-E
2013 AS Haarlem
023 8200 985